Handelsbetingelser

Betaling

Art by teresa larsen modtager betaling med Paypal, Mobilpay og bankoverførsel. Varen sendes først når beløbet er registreret på kontoen. Du vil modtage varen efter 2-5 hverdage, fra betalingen er modtaget på konto.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Art by teresa larsen bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.


Levering

Art by teresa larsen sender pakker på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00.
Varen sendes med GLS eller Postnord.


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert behandling af produktet. Hæng aldrig grafiske tryk eller anden form for original kunst, i direkte sollys, eller i fugtige rum. Selvom der er anvendt de bedste materialer på markedet, kan værker tage skade af direkte sollys og fugt, hvis de bliver udsat for det gennem længere tid.

Art by teresa larsen dækker ikke returneringsomkostninger, ved returnering af vare betaler kunden for portoomkostningerne.

Ved returnering rettes henvendelse til teresa.larsen@gmail.com

reklamationer sendes til:

Art by teresa larsen
Allégade 86 b, 1.
5000 Odense C

Der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger til teresa.larsen@gmail.com så det aftalte beløb kan returneres.


Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i  teresa larsen webshop.Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger betales af køber.

Fortrydes købet, skal det anmeldes senest 14 dage efter købet og returnere varen senest 14 dage efter varen er modtaget.  Returner varen i samme type indpakning som den er modtaget, den skal være pakket forsvarligt, inden den sendes retur.

Meddelelsen skal gives pr. mail på teresa.larsen@gmail.com . I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksomt på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den sendes med det grafiske tryk.


Varens stand, ved returnering

Kunden hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, hvis det skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan se på varen på samme måde, som hvis du ser på en vare i en fysisk butik.

Hvis varen bærer præg af håndtering udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur gælder det samme, som i en fysisk butik. Du må se på varen, men ikke tage den i egentlig brug, fx indramme værket, mindske papirets format, mærker eller pletter efter håndtering, eller på anden måde tage værket i brug.


Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et grafisk tryk, købt i teresa larsen webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/Angiver du en klage her, skal du oplyse følgende E-mail adresse: teresa.larsen@gmail.com